Οnline φόρμες, Eιδήσεων, Kαιρού, Data – Kατά παραγγελία
15 Φεβρουαρίου 2016
Προβολή όλων

Video Animation Κατά παραγγελία – Διαφημιστικά, Εκπαιδευτικά, Εταιρικά

Η μακρόχρονη εμπειρία της Panel TV στα ψηφιακά media και σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, μας προσδίδει την ικανότητα να διακρίνουμε και να διαχειριζόμαστε με προσοχή τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε καμπάνιας ή επικοινωνιακής δράσης. Η δημιουργική μας ομάδα συνεργάζεται μαζί σας σεβόμενη κανόνες και οδηγίες επικοινωνίας και με γνώμονα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Καθώς κάθε ψηφιακό μέσο είναι διαφορετικό, οι δημιουργικές μας προτάσεις ακολουθούν τις εκάστοτε ιδιαιτερότητες προσαρμόζοντας τις κάρτες/stills, banners, videos ή animations σε χρόνους, ροές, σχήματα, γλώσσα και αφηγήματα και αναδεικνύουν με τον σωστό τρόπο το μήνυμά σας.

Επιπλέον του δημιουργικού που εξυπηρετεί καμπάνιες στο Web, Social Media, κ.λ.π, η Panel TV ειδικεύεται στην δημιουργία περιεχόμενου για Digital Out of Home media και Digital Signage οθόνες. Animated ψηφιακές βιτρίνες, ψηφιακοί καμβάδες, video wall, διαδραστικές εμπειρίες, ψηφιακά μενού και ποικίλο περιεχόμενο ψηφιακής εικόνας, ήχου και διάδρασης, αποτελούν σύγχρονες προσεγγίσεις περιεχομένου για το οποίο διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και εξειδίκευση.

Για τον περαιτέρω εμπλουτισμό της ψηφιακής επικοινωνίας ή τον σχεδιασμό έργων με αυξημένη πολυπλοκότητα, η δημιουργική ομάδα της Panel TV πλαισιώνεται και από έμπειρους και ικανούς εξωτερικούς συνεργάτες, δημιουργούς από διαφορετικούς χώρους έκφρασης και τεχνολογίας.

Με αίσθημα υπευθυνότητας, στην Panel TV φροντίζουμε για την αρτιότητα και την νομιμότητα του περιεχομένου που αναπτύσσουμε για τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε αδειοδοτημένα σύγχρονα συστήματα και λογισμικά σχεδιασμού που επικαιροποιούμε κάθε χρόνο, ενώ εξασφαλίσουμε νομίμως τα δικαιώματα για κάθε υλικό που ενσωματώνουμε στα δημιουργήματά μας. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο αποτέλεσμα με σεβασμό στους δημιουργούς και την ποιότητα κάθε μέσου.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία έχει δείξει ότι οι πελάτες μας παραμένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και μετά τον πρώτο χρόνο συνεργασίας.

Αντίληψη, στόχευση, τεχνική, ευελιξία και συνέπεια είναι λέξεις που μας ταιριάζουν απόλυτα.
catid: 24