Η Panel TV, Visualization & Digital Signage Sponsor στο 1ο Hotel Tech

Ενημερωτική και Διαδραστική Βιτρίνα Αφής με τεχνολογία φιλμ
3 Δεκεμβρίου 2016
Τώρα τα ξενοδοχεία έχουν το δικό τους κανάλι!
29 Ιανουαρίου 2017
Προβολή όλων

Η Panel TV, Visualization & Digital Signage Sponsor στο 1ο Hotel Tech

Η Panel TV συμμετείχε ως Visualization & Digital Signage Sponsor στο πρώτο συνέδριο Hotel Tech που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017.

Στο περίπτερό της, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές και μέσω live εφαρμογής είδαν σε λειτουργία InfoChannels για δωμάτια, οθόνες υποδοχής και άλλους κοινόχρηστους χώρους ξενοδοχείων. Επίσης, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένες λύσεις LED εύκαμπτων οθονών και διάδρασης.

Στο συνέδριο πραγματοποιήθηκε ομιλία της Panel TV με θέμα:

«Guest Digital Journey: ENGAGE for Exceptional Experience & Revenue Generation»
• Πώς μπορεί ένα ξενοδοχείο να εκπλήξει θετικά τον επισκέπτη, προσφέροντάς του περισσότερα από τα αναμενόμενα;
• Πώς μπορεί ένα ξενοδοχείο να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες για επιπλέον έσοδα από προσφερόμενες υπηρεσίες υψηλού περιθωρίου;

Στο συνέδριο η Panel TV πραγματοποίησε, επίσης, Workshop με τίτλο «Hotel Digital Signage: InfoChannels, Διαδραστικότητα, ΙΡ κανάλια μουσικής & ήχου υψηλής ποιότητας», το οποίο απευθυνόταν στους ιδιοκτήτες και στους συνεργάτες των τμημάτων επικοινωνίας, marketing, προώθησης υπηρεσιών, ΙΤ, καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες, συμβούλους τεχνολογίας και επικοινωνίας ξενοδοχείων. Άμεσα, δόθηκαν απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

Τι είναι τα InfoChannels, σε ποιόν απευθύνονται και ποιες είναι οι χρήσεις τους στο ξενοδοχείο; Ποια τα οφέλη; Χρειάζεται να έχω ιδιαιτέρες γνώσεις υπολογιστών; Τελικά, είναι πολύπλοκη η δημιουργία ενός InfoChannel;

Τέλος έγινε παρουσίαση και ανάλυση των τεχνολογιών και των απαιτήσεων για τη δημιουργία και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου InfoChannel, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίδειξη δημιουργίας InfoChannel, Οθονών Υποδοχής και συστήματος ΙΡ διανομής και διαχείρισης ήχου.

catid: 94