Μουσική & Ηχητικά μηνύματα ανά χώρο
15 Φεβρουαρίου 2016
Προβολή όλων

Τουριστικά γραφεία

[shareaholic app="share_buttons" id="21950959"]
Εορταστικά πακέτα, εκδρομές, εποχιακές προσφορές, δρομολόγια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι κάποια από τα προϊόντα που μπορεί ένα τουριστικό γραφείο να προωθήσει στην βιτρίνα του ή στο χώρο υποδοχής των πελατών του.
Η Panel TV προτείνει την χρήση ευέλικτων οθονών που αντικαθιστούν τις αφίσες, τα αυτοκόλλητα ή τις εκτυπώσεις των πληροφοριών που συχνά βλέπουμε στις βιτρίνες των τουριστικών γραφείων.
Δεν χρειάζεται πια να ανανεώνονται οι εκτυπώσεις ή να δημιουργούνται νέες αφίσες καθώς όλα τα προωθητικά μηνύματα προβάλλονται σε μία ή περισσότερες οθόνες και αλλάζουν ή ανανεώνονται μέσα από οποιοδήποτε υπολογιστή του γραφείου ή το Internet.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πλούσιων παρουσιάσεων με φωτογραφίες και video που μπορούν να εναλλάσσονται στις οθόνες και να δημιουργούν ένα ελκυστικότερο προϊόν.
Μία τουλάχιστον οθόνη (επαγγελματικό monitor υψηλής φωτεινότητας ή LCD τηλεόραση), μια μεταλλική βάση στήριξης και ένας server/player της Panel TV για την προβολή των προωθητικών μηνυμάτων και των λοιπών πληροφοριών, την αυτοματοποιημένη ανανέωση και την εύκολη χρήση από μη ειδικευμένο προσωπικό.
Από ένα οποιοδήποτε laptop ή υπολογιστή στο γραφείο σας ή στο σπίτι, αποστέλλετε φωτογραφίες, video, κείμενα, παρουσιάσεις και ότι άλλο θέλετε στο server/player της Panel TV και επιλέγετε πότε και πώς να προβληθούν στις οθόνες σας.
Δείτε σχετικό φυλλάδιο

Δείτε σχετικά, δείγματα εργασιών, από εφαρμογες της Panel TV σε πελάτες της.
Η Panel TV επιμελήθηκε την δυναμική ψηφιακή επικοινωνία σε ταξιδιωτικό γραφείο με χρήση προβολέα και portrait οθόνη βιτρίνας “window screen digital signage”.
catid: 12