Μουσική & Ηχητικά μηνύματα ανά χώρο
15 Φεβρουαρίου 2016
Προβολή όλων

Τουριστικά γραφεία

Εορταστικά πακέτα, εκδρομές, εποχιακές προσφορές, δρομολόγια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι κάποια από τα προϊόντα που μπορεί ένα τουριστικό γραφείο να προωθήσει στην βιτρίνα του ή στο χώρο υποδοχής των πελατών του.
Η Panel TV προτείνει την χρήση ευέλικτων οθονών που αντικαθιστούν τις αφίσες, τα αυτοκόλλητα ή τις εκτυπώσεις των πληροφοριών που συχνά βλέπουμε στις βιτρίνες των τουριστικών γραφείων.
Δεν χρειάζεται πια να ανανεώνονται οι εκτυπώσεις ή να δημιουργούνται νέες αφίσες καθώς όλα τα προωθητικά μηνύματα προβάλλονται σε μία ή περισσότερες οθόνες και αλλάζουν ή ανανεώνονται μέσα από οποιοδήποτε υπολογιστή του γραφείου ή το Internet.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα πλούσιων παρουσιάσεων με φωτογραφίες και video που μπορούν να εναλλάσσονται στις οθόνες και να δημιουργούν ένα ελκυστικότερο προϊόν.
Μία τουλάχιστον οθόνη (επαγγελματικό monitor υψηλής φωτεινότητας ή LCD τηλεόραση), μια μεταλλική βάση στήριξης και ένας server/player της Panel TV για την προβολή των προωθητικών μηνυμάτων και των λοιπών πληροφοριών, την αυτοματοποιημένη ανανέωση και την εύκολη χρήση από μη ειδικευμένο προσωπικό.
Από ένα οποιοδήποτε laptop ή υπολογιστή στο γραφείο σας ή στο σπίτι, αποστέλλετε φωτογραφίες, video, κείμενα, παρουσιάσεις και ότι άλλο θέλετε στο server/player της Panel TV και επιλέγετε πότε και πώς να προβληθούν στις οθόνες σας.
Δείτε σχετικό φυλλάδιο

Δείτε σχετικά, δείγματα εργασιών, από εφαρμογες της Panel TV σε πελάτες της.
Η Panel TV επιμελήθηκε την δυναμική ψηφιακή επικοινωνία σε ταξιδιωτικό γραφείο με χρήση προβολέα και portrait οθόνη βιτρίνας “window screen digital signage”.
catid: 12