Μουσική & Ηχητικά μηνύματα ανά χώρο
15 Φεβρουαρίου 2016
Infokiosk “touch”
15 Φεβρουαρίου 2016
Προβολή όλων

myHotelTV InfoChannel – Το δικό σας κανάλι

Σε κάθε δωμάτιο ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ένα επιπλέον κανάλι, το "κανάλι" του ξενοδοχείου.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιεχομένου που ενσωματώνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες του, παρουσιάσεις των υπευθύνων κάθε τομέα, το μενού της ημέρας καθώς και ειδήσεις από την περιοχή όπου βρίσκεται, στοιχεία για το περιβάλλον (θερμοκρασία, άνεμοι κλπ).
Επιπλέον, όποιο σημαντικό γεγονός λαμβάνει χώρα στο ξενοδοχείο (συνέδριο, εκδήλωση κλπ) μπορεί να μεταδίδεται ζωντανά ή σε μεταγενέστερο χρόνο από το "κανάλι" αυτό.
Δεν πρόκειται για ένα σύστημα Pay TV, IPTV ή Web TV. Δεν εξαρτάται από την Internet διασύνδεση του ξενοδοχείου ούτε την ταυτόχρονη θέαση του καναλιού και δεν απαιτεί νέες καλωδιακές υποδομές. Η καθημερινή λειτουργία του είναι αυτοματοποιημένη, ενώ το πρόγραμμά του ανανεώνεται όσο συχνά επιθυμείτε!
Με το "myhotel tv channel" έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με το λογότυπό σας και με συγκεκριμένο περιεχόμενο κάθε ώρα, ημέρα της εβδομάδας ή εποχή.
Ρωτήστε μας για τις δυνατότητες!

Δείτε σχετικό φυλλάδιο

Δείτε σχετικά, δείγματα εργασιών, από εφαρμογες της Panel TV σε πελάτες της.
Ολοκληρωμένη πλατφόρμα Digital Signage με on-line Players/Servers στο ξενοδοχείο Fenix.
Ξενοδοχείο, μέλος της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων BEST WESTERN και ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή της Γλυφάδας.
Το ξενοδοχείο St. George Lycabettus Boutique Hotel, επέλεξε την Panel TV για την διαμόρφωση ενημερωτικών και προωθητικών οθονών στους χώρους υποδοχής.
catid: 12