Οθόνες μεγάλου μεγέθους ή οι συστοιχίες αυτών, αιχμαλωτίζουν το μάτι ώστε να προβληθούν μεταξύ άλλων η νέα τιμή, η προσφορά, η παρότρυνση, η αξία και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας.
Ο στόχος κάθε φορά είναι διαφορετικός. Με την εμπειρία της Panel TV στην ψηφιακή επικοινωνία, οι οθόνες μπορούν να μετατραπούν σε ένα διαχειρίσιμο εργαλείο ψηφιακού merchandising που λαμβάνει υπόψη τον στόχο κάθε δράσης και διαφοροποιεί ανάλογα το τελικό "μήνυμα". Στο "χτίσιμο" ενός δυναμικού ψηφιακού μέσου, κάθε βήμα έχει την σημασία του.
Με την επιλογή των μεγεθών, την σωστή χωροθέτηση σε ύψος-γωνία-απόσταση, την μελετημένη δικτύωση, την διαμόρφωση ευέλικτων συστημάτων, τον επαγγελματικό σχεδιασμό ροής προγράμματος, την κατάλληλη προσαρμογή των μηνυμάτων, την επιμέλεια του προβαλλόμενου προγράμματος και θέσπιση κανόνων ανά ζώνη, ημέρα ή και ώρα, εξασφαλίζεται ο εκάστοτε στόχος του μέσου.
Με την Panel TV, η επικοινωνία μέσα στο κατάστημα προχωρά ακόμα περισσότερο.
Με βάση την πολυετή εμπειρία και ειδίκευσή μας, σχεδιάζουμε τακτικές και μεθόδους για προσαρμογή του μέσου σε ειδικές και έκτακτες καμπάνιες, και ως αξιόπιστος συνεργάτης φροντίζουμε για την εξέλιξη του.
Η δυνατότητα μας σε in-house ψηφιακές οπτικοακουστικές παραγωγές, εξασφαλίζει την απαραίτητη γρήγορη απόκριση στις ανάγκες του μέσου και διαμορφώνει μια στενή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Στην Panel TV γνωρίζουμε το "πώς"και το "γιατί" για κάθε επιλογή ή πρότασή μας.

η ομάδα της Panel TV

Δείτε σχετικό φυλλάδιο
catid: 13