Μια ολοκληρωμένη λύση Video Βιβλιοθήκης με Εκπαιδευτικά Εργαλεία, Live Streaming και On Demand δυνατότητες.

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μπορείτε να εξασφαλίσετε ελεγχόμενη πρόσβαση 24/7 στο εκπαιδευτικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο σας, από κάθε συσκευή (προσωπικό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) σε εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενους και συνεργάτες.
Καταγραφή Σεμιναρίων και Διαλέξεων
Η καταγραφή του εκπαιδευτή και των άλλων επιλεγμένων πηγών video (PowerPoint, οθόνη υπολογιστή κ.α.) πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν απαιτείται η αγορά νέου εξοπλισμού. Οποιοδήποτε PC ή Mac τελευταίας πενταετίας εκπληρώνει με το παραπάνω τις απαιτήσεις της πλατφόρμας ακόμα και για video υψηλής ευκρίνειας. Η καταγραφή του video μπορεί επιπρόσθετα να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένα, ad-hoc ή προγραμματισμένα.

Διαχείριση Video Περιεχομένου
Η Video πλατφόρμα περιλαμβάνει εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης (upload, επεξεργασία, κοινή χρήση) των αρχείων video, ήχου και PowerPoint. Όλο το περιεχόμενο που δημιουργείται ή ανεβαίνει στη πλατφόρμα γίνεται άμεσα αναζητήσιμο μέσα από μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης.

Live Steaming
Άμεση ελεύθερη ή ελεγχόμενη πρόσβαση σε live streaming περιεχόμενο. Η ποιότητα της εικόνας προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με τη ποιότητα τη σύνδεση σας. Δυνατότητα ενσωμάτωσης του live streaming περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας.

catid: 11