Απομακρυσμένη Εκπαίδευση με πλατφόρμα Video
6 Μαρτίου 2017
Προβολή όλων

Θεματικά δίκτυα οθονών σε εκπαιδευτήρια

Πρόκειται για ένα νέο δυναμικό μέσο που λειτουργεί σε σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια και γενικότερα σε χώρους εκπαίδευσης.
Σε οθόνες που είναι τοποθετημένες σε κομβικά σημεία εκτός της τάξης, προβάλλονται σε οθόνες θεματικά "κανάλια" που διαμορφώνονται σε πραγματικό χρόνο από τους εκπαιδευτικούς και την διοίκηση του σχολείου καθώς και τους μαθητές που συνεισφέρουν ελεγχόμενα με δικό τους υλικό.
Πρόκειται για το "κανάλι" της σχολικής κοινότητας!

Α. Tο κανάλι μας

Τα νέα του σχολείου, οι πρωινές ανακοινώσεις, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, η τάξη που πήρε το πρωτάθλημα καθώς και φωτογραφίες & βίντεο από την πρόσφατη γιορτή του σχολείου που τράβηξαν οι μαθητές... Όλα αποτελούν συστατικά του "TV" καναλιού επικοινωνίας των μελών της κοινότητας του σχολείου που προβάλλεται σε οθόνες σε όλο το σχολείο. Όσο για τα νέα της διπλανής τάξης, η Panel TV έχει προνοήσει για ξεχωριστό χώρο στις κοντινές οθόνες ώστε να ενσωματωθούν και θέματα της τάξης αυτής. Στην περίπτωση που κάτι σημαντικό συμβαίνει , η Panel TV σας δίνει την δυνατότητα για ζωντανές μεταδόσεις σε όλο το δίκτυο των οθονών και πέρα από αυτό.

Β. Ψηφιακοί Πίνακες Ανακοινώσεων - Digital InfoBoards

με τη Panel TV ενημερώνετε άμεσα το περιεχόμενο του πινάκων, ενημερώνετε σε πραγματικό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα & αυξάνετε την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων σας
Στο σύγχρονο κόσμο των social media η καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των μελών μιας εκπαιδευτικής κοινότητας απαιτεί αμεσότητα και ευελιξία.
Η χρήση των παραδοσιακών πινάκων ανακοινώσεων με αφίσες, σημειώματα και αυτοκόλλητα τείνει να γίνει ένα παρωχημένο μέσο. Η ταχύτητα των «posts» στα on-line μέσα δεν αφήνουν περιθώρια.
Ο ψηφιακός πίνακας ανακοινώσεων της Panel TV είναι η λύση στις καθημερινές ανάγκες σας καθώς εμπεριέχει την ευελιξία των ψηφιακών μέσων κρατώντας ωστόσο τον παραδοσιακό τρόπο απεικόνισης στον «τοίχο». Επιπλέον η οικονομία που επιτυγχάνεται λόγω έλλειψης εκτυπώσεων και συνεχούς ενημέρωσης όλων των πινάκων είναι σημαντική.
Δείτε σχετικό φυλλάδιο
catid: 7