1 Αυγούστου 2019

Take Away Video Panels

Τα Take Away Video Panels τοποθετούνται μπροστά στα μάτια του περαστικού και πάνω από το σημείο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Τραβήξτε το ενδιαφέρον των περαστικών... Προβάλλετε έξυπνα τα προϊόντα και τις προσφορές σας... Αυξήστε την πελατεία και την κατανάλωση στο κατάστημά σας!
4 Οκτωβρίου 2018

Διαδραστικές οθόνες συνεργασίας 4K

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, τα διαδραστικά εργαλεία και οι οθόνες γίνονται πιο έξυπνες και πιο προσιτές. Με γνώμονα την αποτελεσματικότητα των μεθόδων και λύσεων, η Panel TV αναζητά και προκρίνει συστήματα οθονών και τεχνολογίες που διακρίνονται για την σχέση τιμής απόδοσης σε σχέση με την λειτουργικότητα και το κόστος χρήσης τους.
7 Φεβρουαρίου 2018

Multi-Touch Gaming Table (Kids Safe)

Ένας κόσμος διασκέδασης στα δάχτυλα σας! Κρατήστε τα παιδιά χαρούμενα και απασχολημένα μέσα απο συναρπαστικά διαδραστικά παιχνίδια.
19 Οκτωβρίου 2017

Εκπαίδευση & Συνεργασία με πλατφόρμα Video

Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μπορείτε να εξασφαλίσετε ελεγχόμενη πρόσβαση 24/7 στο εκπαιδευτικό σας οπτικοακουστικό περιεχόμενο σας, από κάθε συσκευή (προσωπικό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) σε εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενους και συνεργάτες.
18 Οκτωβρίου 2017

Meeting Room Signage Booking System

Αναβαθμίστε τις αίθουσες συνεδριάσεων σας με διαδραστικές οθόνες αφής.
13 Μαρτίου 2017

Διαδραστικός Πίνακας για Αίθουσα Διδασκαλίας

Καθώς η τεχνολογία προχωρά, τα διαδραστικά εργαλεία και οι οθόνες γίνονται πιο έξυπνες και πιο προσιτές. Με γνώμονα την αποτελεσματικότητα των μεθόδων και λύσεων στη εκπαιδευτική διαδικασία, η Panel TV αναζητά και προκρίνει συστήματα οθονών και τεχνολογίες που διακρίνονται για την σχέση τιμής απόδοσης σε σχέση με την λειτουργικότητα και το κόστος χρήσης που επωμίζεται ο εκπαιδευτής και ο οργανισμός του.
6 Μαρτίου 2017

Απομακρυσμένη Εκπαίδευση με πλατφόρμα Video

Αποκτήστε τη δική σας εκπαιδευτική video πλατφόρμα. Δώστε εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και ελεγχόμενη πρόσβαση 24/7 από κάθε συσκευή (προσωπικό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) σε εκπαιδευτές, μαθητές και γονείς.
8 Σεπτεμβρίου 2016

Ψηφιακή παρουσίαση εκθεμάτων

Η παρουσίαση των εκθεμάτων μπορεί να συνοδεύεται με video ή φωτογραφικό υλικό μέσα από μικρές touch οθόνες που βρίσκονται κάτω από το έκθεμα ώστε να είναι δυνατή η πληρέστερη παρουσίαση του εκθέματος.
15 Φεβρουαρίου 2016

Φιλμ βιτρίνας

Το φιλμ βιτρίνας είναι μια τεχνολογία που μας επιτρέπει να μετατρέπουμε οποιαδήποτε επίπεδη γυάλινη επιφάνεια (όπως η βιτρίνα ενός καταστήματος) σε οθόνη αφής. Το φιλμ βιτρίνας επικολλάται στη βιτρίνα και συνδυάζεται με έναν προβολέα οπίσθιας προβολής.
15 Φεβρουαρίου 2016

Προωθητικές Οθόνες για βιτρίνα, γκισέ, ράφι

Δώστε νέα όψη στο Κατάστημα τοποθετώντας προωθητικές και ενημερωτικές οθόνες σε καίρια σημεία ή στη βιτρίνα και διεγείρετε την περιέργεια των περαστικών. Παρακινήστε τους να δοκιμάσουν τις γεύσεις σας και αυξήστε την κατανάλωση.
15 Φεβρουαρίου 2016

Τέχνη και Πολιτισμός

Έργα τέχνης όπως πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφικά έργα μπορούν να κοσμούν το χώρο σας προβαλλόμενα με τον κατάλληλο τρόπο σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες που αναρτώνται ως πίνακες ή επιφάνειες προβολών.
15 Φεβρουαρίου 2016

Οθόνες Υποδοχής & Ενημέρωσης (Welcome Screens)

Η πρώτη εντύπωση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με τις Welcome Screens της Panel TV καλωσορίζετε τους πελάτες σας δημιουργώντας μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Μέσα σε λίγα λεπτά τους παρουσιάζετε τις υπηρεσίες σας, τους καθοδηγείτε στον χώρο και τους πληροφορείτε για κάθε σημαντικό γεγονός, εκδήλωση ή προσφορά τους αφορά.
15 Φεβρουαρίου 2016

Infokiosk “touch”

Τα Infokiosk είναι ολοκληρωμένες καλαίσθητες και λειτουργικές κατασκευές με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή και οθόνη αφής ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτηση και μετακίνησή τους σε οποιοδήποτε σημείο.
15 Φεβρουαρίου 2016

myHotelTV InfoChannel – Το δικό σας κανάλι

Σε κάθε δωμάτιο ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ένα επιπλέον κανάλι, το "κανάλι" του ξενοδοχείου. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιεχομένου που ενσωματώνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες του, παρουσιάσεις των υπευθύνων κάθε τομέα, το μενού της ημέρας καθώς και ειδήσεις από την περιοχή όπου βρίσκεται, στοιχεία για το περιβάλλον (θερμοκρασία, άνεμοι κλπ).
15 Φεβρουαρίου 2016
Μουσική & Ηχητικά μηνύματα ανά χώρο
Κάθε χώρος του ξενοδοχείου μπορεί να "ντυθεί" μουσικά με ένα ξεχωριστό στύλ και σε διαφορετική ένταση. Το ξενοδοχείο μπορεί να διαθέτει όσα μουσικά κανάλια επιθυμεί, ώστε ανάλογα με την περίσταση να επιλέγονται κατάλληλα για κάθε χώρο.
15 Φεβρουαρίου 2016

Τουριστικά γραφεία

Εορταστικά πακέτα, εκδρομές, εποχιακές προσφορές, δρομολόγια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι κάποια από τα προϊόντα που μπορεί ένα τουριστικό γραφείο να προωθήσει στην βιτρίνα του ή στο χώρο υποδοχής των πελατών του.
15 Φεβρουαρίου 2016
Εικονική Περιήγηση στο Μουσείο με “touch” οθόνες
Στην είσοδο ή σε κεντρικά σημεία του μουσείου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί εικονικά σε όλους τους χώρους του και να ενημερωθεί για τα εκθέματα, την τεχνοτροπία ή την ιστορία τους παρακολουθώντας εικόνες, video και τεκμηριωμένες παρουσιάσεις.
15 Φεβρουαρίου 2016

Museum tv

Στους χώρους υποδοχής του μουσείου ή στις επιμέρους εισόδους κάθε τμήματός του, θεματικά οργανωμένες οθόνες προβάλλουν ελκυστικό ψηφιακό υλικό που αφορά τις εκθέσεις που φιλοξενούνται,
15 Φεβρουαρίου 2016
Κεντρικός έλεγχος ηχητικών ξεναγήσεων και μηνυμάτων
Μπροστά από κάθε έκθεμα ή σε θεματικούς χώρους, μπορείτε να προγραμματίσετε μια αυτοματοποιημένη σύντομη ξενάγηση...
15 Φεβρουαρίου 2016
Μικρές οθόνες σε δίκτυο
Ο επισκέπτης βρίσκεται σε ένα μουσείο. Όταν βρεθεί μπροστά σε ένα έκθεμα που τον ενδιαφέρει, μπορεί μέσα από μικρή οθόνη αφής που βρίσκεται δίπλα στο έκθεμα να δει φωτογραφίες, να παρακολουθήσει video, να ακούσει ηχητικό και να ενημερωθεί.
15 Φεβρουαρίου 2016
Παρουσίαση ηχοκουρτίνας
Κατευθύνετε τον ήχο και τα μηνύματά σας ακριβώς εκεί που θέλετε … χωρίς να ενοχλείτε τους υπόλοιπους.
15 Φεβρουαρίου 2016

Infokiosk μουσείου

Τα Infokiosk είναι ολοκληρωμένες καλαίσθητες και λειτουργικές κατασκευές με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή και οθόνη αφής ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτηση και μετακίνησή τους σε οποιοδήποτε σημείο.
15 Φεβρουαρίου 2016

Καφετέρια

Ενώ οι πελάτες σας παρακολουθούν τον αγώνα... προωθήστε τις προσφορές σας, τους συνεργάτες σας, τους προμηθευτές σας. Αναβαθμίστε τις τηλεoράσεις σας. Προβάλετε το δικό σας πρόγραμμα. Xρησιμοποιήστε τις οθόνες σας για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, το μενού σας, τους προμηθευτές σας και τους συνεργάτες σας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Ζαχαροπλαστείο

Προτρέψτε τους πελάτες σας να δοκιμάσουν τις νέες δημιουργίες σας… δείξτε την ποικιλία σας σε εορταστικές τούρτες!
15 Φεβρουαρίου 2016

Οθόνες εταιρικής επικοινωνίας στο κτίριο – HR magazine

Μεγάλες οθόνες σε επιλεγμένα σημεία στους χώρους εργασίας, συναντήσεων ή διαλείμματος είναι αρκετές για να φιλοξενήσουν ένα σωστά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψηφιακής εταιρικής επικοινωνίας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Corporate communications.. Και η εκπαίδευση συνεχίζεται..

Ενώ οι δεξιότητες και η γνώση των προϊόντων αποτελούν μέρος ενός συνήθους εκπαιδευτικού προγράμματος, η εταιρική επικοινωνία προσπαθεί μεταξύ άλλων να διαμορφώσει μια εταιρική "κουλτούρα" ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ανταγωνιστικότητα και την μόρφωσή τους, συμμετέχοντας σε εταιρικά προγράμματα εκπαίδευσης και συνεχούς ενημέρωσης.
15 Φεβρουαρίου 2016
Αναλυτική παρουσίαση με Interactive Digital Info Points
Ενημερώστε τον πελάτη σας για τις σπεσιαλιτέ σας, τα αγνά υλικά που χρησιμοποιείτε καθώς και το περιεχόμενό τους σε θερμίδες, λιπαρά κλπ.
15 Φεβρουαρίου 2016

On-line menu σε οθόνες

Η Panel TV σας προτείνει ένα σύγχρονο τρόπο παρουσίασης του καταλόγου ή του τιμοκαταλόγου σας μέσα στο Κατάστημα ή στην βιτρίνα του.
15 Φεβρουαρίου 2016

Οθόνες προβολής προιόντων & προσφορών

Ενισχύστε τις πωλήσεις σας! Βελτιώστε την εικόνα σας. Δώστε νέα όψη στο Κατάστημα τοποθετώντας προωθητικές και ενημερωτικές οθόνες σε καίρια σημεία ή στη βιτρίνα και διεγείρετε την περιέργεια των περαστικών. Παρακινήστε τους να δοκιμάσουν τις γεύσεις σας και αυξήστε την κατανάλωση.
15 Φεβρουαρίου 2016

Θεματικά δίκτυα οθονών σε εκπαιδευτήρια

Πρόκειται για ένα νέο δυναμικό μέσο που λειτουργεί σε σχολεία, πανεπιστήμια, φροντιστήρια και γενικότερα σε χώρους εκπαίδευσης.
15 Φεβρουαρίου 2016

On-line προωθητικές ενημερωτικές οθόνες

Μια προωθητική καμπάνια μέσα στο κατάστημα είναι μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία καθώς απαιτεί συνεχώς προσωπικό και νέο προωθητικό υλικό. Το αποτέλεσμα κρίνεται εξίσου από την επιτυχή ‘προώθηση’ της καμπάνιας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Retail radio με προωθητικά ηχητικά μηνύματα

Η Panel TV δίνει την δυνατότητα ενσωμάτωσης των δικών σας προωθητικών ή ενημερωτικών ηχητικών μηνυμάτων σε κάθε πρόγραμμα μουσικής που πιθανώς χρησιμοποιείτε στο κατάστημά σας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Καμπάνιες στο ράφι

Με τις δυνατότητες της τεχνολογίας μπορούμε πια να εκτελούμε δυναμικές καμπάνιες στα ράφια των supermarket. Οι καμπάνιες αυτές μπορεί να αφορούν επώνυμα προϊόντα και να αποτελούν μέρος ευρύτερων δράσεων κάθε μάρκας...
15 Φεβρουαρίου 2016

Δίκτυα προωθητικών οθονών για supermarket

Οθόνες μεγάλου μεγέθους ή οι συστοιχίες αυτών, αιχμαλωτίζουν το μάτι ώστε να προβληθούν μεταξύ άλλων η νέα τιμή, η προσφορά, η παρότρυνση, η αξία και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Δίκτυα ηχητικών μηνυμάτων

Στο πλούσιο από στατικά οπτικά μηνύματα περιβάλλον του supermarket, το ηχητικό μήνυμα αποτελεί ένα αποτελεσματικό όπλο για την επικοινωνία με τους πελάτες.
15 Φεβρουαρίου 2016
Ολιστική προσέγγιση στην ανθρώπινη εμπειρία
Η τοποθέτηση οθονών που προβάλλουν κάρτες προσφορών, ή ηχείων που αναπαράγουν μηνύματα, είναι το τελευταίο βήμα στην δημιουργία ενός μέσου ψηφιακής δυναμικής επικοινωνίας.
15 Φεβρουαρίου 2016

Ενεργά Hot-Spot στο κατάστημα

Με τα στενής δέσμης Sound Shower της Panphonics και το σύστημα έξυπνων μηνυμάτων της Panel TV, επιτυγχάνεται η δημιουργία Hot Spot σε όποιο ράφι, διάδρομο ή άλλο σημείο του καταστήματος επιθυμούμε.
15 Φεβρουαρίου 2016

οθόνες γυμναστηρίου

Στην Panel TV θα βρείτε τις απαντήσεις για ένα σύγχρονο και υψηλής αισθητικής Γυμναστήριο. Αξιοποιώντας προηγμένες μεθόδους ενημέρωσης και προώθησης, μπορείτε να ενισχύσετε τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας.